Diete

Noutăţi

2016-05-03

Alimente care fac minuni pentru sănătatea și frumusețea ta! Află care sunt acestea


2016-04-05

Menta - planta minune! Ce se întîmplă în corpul tău atunci cînd o consumi


2016-04-01

Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere! Ce trebuie să bei ca să scoți toxinele din corp.


Parteneri

glume.md
voda.md

aici poate fi saitu tau ...

PubliciatateEnterClick.ro - Generator trafic web

Informatia nu poate fi extrasa, in DB nu sunt asa date.

Horoscop lunar 2018 ""

Next
Previous

    Informatia nu poate fi extrasa, in DB nu sunt asa date.5 motive pentru care nu ar trebui să mai consumi băuturi carbogazoase

Data adăugării: 2016-03-12 23:37:32
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Băuturile carbogazoase fac parte din alimentația zilnică a numeroși oameni, fără să-și dea seama de efectele nocive pe care le au.

1. Băuturile carbogazoase sunt considerate una dintre principalele cauze ale depunerii grăsimii în jurul organelor interne
Cercetătorii danezi au efectuat un studiu al efectelor băuturilor necarbogazoase, în cadrul căruia participanții au băut băuturi carbogazoase îndulcite, lapte care să conțină același număr de calorii precum cel al băuturilor carbogazoase, băuturi carbogazoase dietetice sau apa în fiecare zi timp de șase luni. Potrivit rezultatelor studiului, cantitatea totală de grăsime a rămas aceeași la toate categoriile de participanți, însă băutorii de băuturi carbogazoase îndulcite au înregistrat o creștere drastică a grăsimilor nocive.

2. Inlocuirea băuturilor carbogazoase indulcite nu cele neîndulcite nu ajută
Chiar dacă pare o acțiune logică și menită să ajute la îmbunătățirea stării de sănătate, bauturile carbogazoase dietetice conțin suficient de multe substanțe nocive. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Texas, cele 475 de persoane care au participat la această acțiune și au baut constant timp de 10 ani băuturi carbogazoase neîndulcite au suferit o creștere de 70% a circumferinței taliei față de persoanele care au consumat băuturi necarbogazoase.

3. Anumite bauturi carbogazoase contin o substanta toxica interzisa in mai multe tari
Europa și Japonia au interzis utilizarea substanței toxice ignifuce (care se aprinde și arde foarte greu sau care nu arde deloc, impiedicînd propagarea focului) din uleiurile vegetale. Această substanță este folosită mai ales la băuturile carbogazoase cu gust de citrice, deoarece ajută la păstrarea aromei respective.

4. Bauturile carbogazoase poluează mediul înconjurător
Corpurile omenești nu pot distruge îndulcitorii artificiali, acest lucru fiind valabil și pentru instalațiile de tratare a apei. Astfel, aceste substanțe toxice circulă fără oprire prin sistemele de livrare a apei și ajung în rîuri și lacuri.

5. Băuturile carbogazoase îți îmbătrînesc corpul
Cheltuiești sume importante pe produsele de înfrumusețare și pe vitamine, mergi constant la sală, însă bei constant băuturi carbogazoase? Află ca toate eforturile tale sunt în zadar, deoarece îndulcitori artificiali stopează procesul de slăbire și îl accelerează pe cel de îmbătrînire, cauzînd și numeroase probleme de sănătate.

Vizualizări: 515

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor