Diete

PubliciatateDieta balerina. Slăbește 1 kg pe zi urmînd aceste sfaturi de nutriție
Data adăugării: 2016-06-01
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Daca le-ai invidiat mereu pe balerine pentru siluetele suple, de-acum poți urma regimul lor alimentar pentru a arăta bine. Ai grijă însă, pentru că metodele la care apelează sunt drastice și nu-ți recomandăm să le respecți pe termen lung!

Vizualizări: 2317 Comentarii: 0Regimul alimentar care îți garentează o siluetă perfectă și o sănătate de fier! Află care este aceasta
Data adăugării: 2016-04-15
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Nu numai dragostea, ci și frumusețea trece prin stomac. Așa că înarmează-te cu voință și adoptă cîteva reguli pentru a ajunge la greutatea optimă!

Vizualizări: 1905 Comentarii: 0Ți-e foame și nu știi ce să faci? Pune în aplicare aceste trucuri
Data adăugării: 2016-05-03
Adăugat de: Hristina
Autor: kfetele.ro

Iată cîteva „strategii” pentru a îți satisface foamea, în mod sănătos și fără să pui kilograme în plus!

Vizualizări: 1836 Comentarii: 0Vrei să te pui pe slăbit? 10 lucruri de care trebuie să ții cont
Data adăugării: 2016-04-07
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar primești o mulțime de informații contradictorii în ceea ce privește regulile de alimentație? Iată ce trebuie să știi atunci cînd te apuci "de slăbit"

Vizualizări: 1926 Comentarii: 0Dieta cu grapefruit și morcovi. Slăbești 10 kilograme în 7 zile
Data adăugării: 2016-06-01
Adăugat de: Hristina
Autor: ele.ro

Sezonul rece este sezonul citricelor, așa că o dietă bazată pe aceste fructe este o adevarată binecuvîntare atît pentru organism, cît și pentru propriul buzunar, întrucît acum sunt mai ieftine. Astăzi îți propunem dieta cu grapefruit și morcovi care, potrivit nutriționiștilor, te ajută să slăbești rapid.

Vizualizări: 1993 Comentarii: 06 mîncăruri sațioase și bogate în calorii pe care trebuie să le incluzi în dietă cînd ții cura de slăbire
Data adăugării: 2016-04-05
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Mulți fac greșeala să elimine toate alimentele bogate în calorii din dietă atunci cînd țin cura de slăbire. Nimic mai greșit! Pe lîngă faptul că te vei simți mereu flămîndă și infometată, îți vei priva și organismul de nutrienții de care are mare nevoie. Iată cîteva alimente bogate în calorii, pe care nu trebuie să le excluzi din dietă cînd vrei să slăbești, dar pe care trebuie să le mănînci cu moderație.

Vizualizări: 1829 Comentarii: 0Dieta de o lună: moduri prin care poți scăpa de kilogramele în plus
Data adăugării: 2016-04-01
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Dacă urmezi cel pușin 10 din sfaturile de mai jos poți scăpa de aproximativ 4 kilograme într-o lună, fără prea mare efort. Vezi ce presupune dieta de o lună.

Vizualizări: 1853 Comentarii: 0De ce reții apa în corp? Află posibile cauze și soluții
Data adăugării: 2016-03-14
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Surplusul din jurul taliei nu este reprezentat întotdeauna de depuneri de grăsime, ci de acumulări de apă în țesuturi. De ce reții apaîin corp? Sunt mai multi factori care îți pot transforma trupul într-un burete. În fruntea listei cu vinovați pentru retenția de apă se află toxinele și circulația periferică proastă. Din fericire, există remedii!

Vizualizări: 1878 Comentarii: 0Dieta cu orez. Slăbești 15 kilograme pe lună
Data adăugării: 2016-03-14
Adăugat de: Hristina
Autor: ele.ro

Ai fi tentat s crezi că orezul trebuie eliminat din orice dietă. Și, de fapt, cam asta te învață nutriționiștii. Doar că au fost descoperite proprietăți care contrazic toate așteptările. Orezul alb te ajută să slăbești rapid și să îți detoxifiezi organismul.

Vizualizări: 2039 Comentarii: 0Scapă de burtă fără efort! 5 reguli simple pe care trebuie să le respecți
Data adăugării: 2016-03-13
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Vrei un abdoment plat fără să te chinui cu zeci de exerciții? Trebuie să lucrezi la alimentație. Burta apare din mai multe cauze, iar unele din ele pot fi combătute simplu, prin alegerile corecte în alimentație.

Vizualizări: 1956 Comentarii: 01 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Următoarea | Ultima