Diete

Noutăţi

2016-05-03

Alimente care fac minuni pentru sănătatea și frumusețea ta! Află care sunt acestea


2016-04-05

Menta - planta minune! Ce se întîmplă în corpul tău atunci cînd o consumi


2016-04-01

Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere! Ce trebuie să bei ca să scoți toxinele din corp.


Parteneri

glume.md
voda.md

aici poate fi saitu tau ...

PubliciatateEnterClick.ro - Generator trafic web

Informatia nu poate fi extrasa, in DB nu sunt asa date.

Horoscop lunar 2018 ""

Next
Previous

    Informatia nu poate fi extrasa, in DB nu sunt asa date.Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere! Ce trebuie să bei ca să scoți toxinele din corp.

Data adăugării: 2016-04-01 07:28:40
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Detoxifierea este recomandată în special primăvara și toamna, însă poate fi realizată, pe durate de 3-4 zile, o data la 2-3 luni.

Ceaiul verde este infuzia minune, cu o listă nesfîrșită de beneficii. Unul dintre ele este și detoxifierea, datorată conținutului foarte mare de antioxidanți. Este și un tonic excelent, util atunci cînd dieta de detoxifiere pe care o urmați vă face să vă simțiți lipsite de energie.

Ceaiul de ghimbir are o aromă puternică, însă este unul dintre cele mai bune remedii pentru un organism bombardat cu toxine, din alimentație sau stilul de viață. Este bogat în antioxidanți, are efecte benefice asupra tractului digestiv, distruge bacteriile și virusurile și susține sistemul imunitar. Poate fi combinat cu cîteva picături de lămîie sau cu ceai de păpădie, ambele sporindu-i efectele curative.

Ceaiul de aghinare este recomandat persoanelor care au o sensibilitate hepatică și în cazul cărora detoxifierea trebuie să se concentreze în special pe ficat. Anginarea susține refacerea ficatului, îl ajută să elimine toxinele și susține activitatea vezicii biliare.

Ceaiul de mușetel cu mentă este util nu atat pentru detoxifiere, ci cît pentru simptomele neplăcute de care vă puteți confrunta pe parcursul ei. Mușetelul și menta calmează arsurile și disconfortul gastric, reduc senzația de foame și de greată.

Vizualizări: 504

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor