Diete

Publiciatate



Slăbește cu ajutorul înghețatei!

Data adăugării: 2011-06-11 18:33:34
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Dacă cuvântul "dietă" te pune pe fugă, află că există și metode mai plăcute prin care să pierzi kilogramele mult nedorite! Un exemplu ar fi secretul italienilor: regimul pe bază de înghețată. Pare incredibil însă chiar poți slăbi alintându-ți papilele gustative!

Valorile nutriționale ale înghețatei

În acest regim, înghețata este un aliment ce înlocuiește cu brio o masă ușoară. Având în vedere ca are drept ingrediente lapte și zahăr, uneori și cremă sau ouă, aceasta are un aport destul de semnificativ de proteine, zaharuri simple, fosfor și calciu.

Variantele fructate nu au lapte, însă au zahăr și pulpe de fructe, adică fibre și vitamine.

Un cornet cu două cupe de înghețată de fructe are un aport în medie de 120 de calorii (atenție mare însă: aceeași cantitate conține 190 de calorii dacă este cu ciocolată). Dacă elimini cornetul, îți diminuezi aportul caloric cu 15%.

Regim de 1300 de calorii pe zi

Acest regim italian îți aduce un aport de 1300 de calorii pe zi și îți permite să mănânci înghețată fie ca pe o gustare, la amiază, fie ca desert, după masa de seară. Meniurile care o însoțesc trebuie să fie foarte bogate în legume și fructe.

Pentru a pierde între 2 și 4 kilograme, ține-l timp de 7 zile consecutiv, după care continuă cu o alimentație mai bogată în calorii, dar echilibrată.

Nu ține acest regim niciodată mai mult de 7 zile fără să vorbești mai întâi cu medicul tău de familie!

Ca să îți sărim în ajutor în legătură cu alegerea înghețatei care îți va însoți regimul, ai mai departe o listă de calorii:

- Un bol de înghețată cu cremă: 60g = 72 cal.
- Un bol de înghețată cu ciocolată și lapte: 80 g = 188 cal.
- Un cornet cu 3 cupe de ciocolată, vanilie și căpșuni: 110 g= 255 cal.
- Un cornet cu 3 cupe de: lămâie - 140 cal, afine - 151 cal, căpșuni - 153 cal, pepene - 160 cal, fistic - 211 cal, vanilie - 219 cal, ciocolată - 291 cal, nutella - 326 cal.


Ce poți mânca pe lângă înghețată?

Lapte, cereale integrale, salate, ton, carne de pui sau de vită în cantități mici (100 g), paste și în rest, multe fructe și legume.

Având în vedere că este vara, acest regim va fi o plăcere absolută pentru corpul tău!

Vizualizări: 3360

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor