Diete

PubliciatateRegimul alimentar care îți garentează o siluetă perfectă și o sănătate de fier! Află care este aceasta
Data adăugării: 2016-04-15
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Nu numai dragostea, ci și frumusețea trece prin stomac. Așa că înarmează-te cu voință și adoptă cîteva reguli pentru a ajunge la greutatea optimă!

Vizualizări: 1831 Comentarii: 0Vrei să te pui pe slăbit? 10 lucruri de care trebuie să ții cont
Data adăugării: 2016-04-07
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar primești o mulțime de informații contradictorii în ceea ce privește regulile de alimentație? Iată ce trebuie să știi atunci cînd te apuci "de slăbit"

Vizualizări: 1840 Comentarii: 06 mîncăruri sațioase și bogate în calorii pe care trebuie să le incluzi în dietă cînd ții cura de slăbire
Data adăugării: 2016-04-05
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Mulți fac greșeala să elimine toate alimentele bogate în calorii din dietă atunci cînd țin cura de slăbire. Nimic mai greșit! Pe lîngă faptul că te vei simți mereu flămîndă și infometată, îți vei priva și organismul de nutrienții de care are mare nevoie. Iată cîteva alimente bogate în calorii, pe care nu trebuie să le excluzi din dietă cînd vrei să slăbești, dar pe care trebuie să le mănînci cu moderație.

Vizualizări: 1761 Comentarii: 0Dieta de o lună: moduri prin care poți scăpa de kilogramele în plus
Data adăugării: 2016-04-01
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Dacă urmezi cel pușin 10 din sfaturile de mai jos poți scăpa de aproximativ 4 kilograme într-o lună, fără prea mare efort. Vezi ce presupune dieta de o lună.

Vizualizări: 1778 Comentarii: 0De ce reții apa în corp? Află posibile cauze și soluții
Data adăugării: 2016-03-14
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.md

Surplusul din jurul taliei nu este reprezentat întotdeauna de depuneri de grăsime, ci de acumulări de apă în țesuturi. De ce reții apaîin corp? Sunt mai multi factori care îți pot transforma trupul într-un burete. În fruntea listei cu vinovați pentru retenția de apă se află toxinele și circulația periferică proastă. Din fericire, există remedii!

Vizualizări: 1798 Comentarii: 0Este important să te hidratezi de dimineață. Află ce băuturi îți sunt recomandate pentru micul dejun
Data adăugării: 2012-10-24
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ți s-a spus încă din copilărie că micul dejun este cea mai importantă masa a zilei. Deși accentul este pus adesea pe alimente, și băuturile fac parte din această masă copioasă și de aceea trebuie să le acorzi o atenție sporită și să le incluzi în dieta ta zilnică.

Vizualizări: 3623 Comentarii: 1Adio diete! A fost descoperit secretul care topește grăsimea de pe abdomen
Data adăugării: 2012-10-24
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Dacă ai chiar și jumătate de kilogram în plus, se va vedea în regiunea abdomenului și știm toate cât de greu este să scăpăm de burtă și de colăcei. În prezent însă, o nouă teorie ar putea revoluționa eterna luptă a femeilor cu grăsimea de pe abdomen.

Vizualizări: 3859 Comentarii: 4Tratează greața fără medicamente!
Data adăugării: 2012-06-26
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Greața poate fi combătută la domiciliu fără să apelezi la medicamente. În primul rând, trebuie să evaluezi situația și să afli care este sursa ta de greață. Este o migrenă? Ceva ce ai mâncat? Gripă sau un alt virus? Sarcină? Determinarea cauzei te ajută să alegi un tratament mai bun.

Vizualizări: 4013 Comentarii: 0Digestie sănătoasă, după masa de Paște
Data adăugării: 2011-04-23
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Cele câteva zile libere de Paște aduc cu ele și tragedii în... stomac! Dacă nu te poți abține de la bunătățile pascale scoase pe masă de o bunică sau o mătușă maestră într-ale gurii, așteaptă-te să te zvârcolești în chinurile indigestiei. Ce-ar fi să le previi?

Vizualizări: 3591 Comentarii: 0De ce sunt ciupercile super-alimente
Data adăugării: 2011-01-28
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Tot mai multe cercetări arată că ciupercile ar putea lejer intra în categoria super-alimentelor, alături de broccoli și afine. Principalele lor beneficii sunt reducerea riscului de boli de inima și cancer.

Vizualizări: 3801 Comentarii: 01 | 2 | 3 | 4 | Următoarea | Ultima