Diete

PubliciatateTratează greața fără medicamente!

Data adăugării: 2012-06-26 10:40:03
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Greața poate fi combătută la domiciliu fără să apelezi la medicamente. În primul rând, trebuie să evaluezi situația și să afli care este sursa ta de greață. Este o migrenă? Ceva ce ai mâncat? Gripă sau un alt virus? Sarcină? Determinarea cauzei te ajută să alegi un tratament mai bun.

Iată care sunt căile de atac contra grețurilor!

Ghimbir

Ghimbirul este folosit de 2000 de ani și este una dintre primele trei plante cercetate vreodată. Este sigur pentru femeile însărcinate și este recomandat pentru greața de orice fel. Îl poți lua sub formă de supliment, în băutură sau în mâncare. Ghimbirul are un număr vast de alte utilizări, cum ar fi scăderea febrei la copii, combate răceala și gripa, crampele menstruale și răul de mișcare!

Menta

Menta este cea mai benefică sub formă de ceai, sau dacă vrei ceva mai puternic, un extract de mentă. Menta ajută și în cazul răcelilor. Poți mânca și bomboane de mentă. Deși nu la fel de puternice, acestea funcționează pentru cazurile minore de greață.

Chimen măcinat

Consumul unei jumătăți de lingurițe cu chimen măcinat reduce senzația de greață. Folosește acest remediu când nimic altceva nu pare să funcționeze.

Germeni de grâu

Se spune că femeile gravide folosesc acest remediu bun pentru greață – și nu te poți certa cu o femeie gravidă! Poți să presari germenii de grâu în cereale, înghețată și legume. Cu greu îi vei remarca! Mai poți să-i incorporezi și în smoothies de fructe.

Oțet de mere

Dacă poți trece peste miros, oțetul de mere are multe utilizări folositoare! Poți să adaugi o picătură în ceai sau să-l amesteci cu apă și miere.

Apa de orez

Bea un pahar mic cu apă caldă în care ai fiert orezul. Nu e chiar așa greu de înghițit cum ți se pare când te gândești la asta!

Puncte de presiune

Acupresiunea pentru greață este un alt mod de a obține rezultate rapide. Punctele de presiune ce trebuie stimulate sunt porțiunea între degetul mare și degetul arătător, deasupra cotului pe tendonul bicepsului, o mâină mai jos în spatele genunchiului, la încheietura mâinii. Apasă și așteaptă calmarea simptomelor de greață.

Vizualizări: 3658

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor