Diete

PubliciatateScapă de burtă fără efort! 5 reguli simple pe care trebuie să le respecți

Data adăugării: 2016-03-13 22:20:12
Adăugat de: Hristina
Autor: perfecte.ro

Vrei un abdoment plat fără să te chinui cu zeci de exerciții? Trebuie să lucrezi la alimentație. Burta apare din mai multe cauze, iar unele din ele pot fi combătute simplu, prin alegerile corecte în alimentație.

Un abdoment nu este plat din mai multe cauze: este balonat (în partea de sus din cauza băuturilor carbogazoase sau a gumelor de mestecat; în partea de jos din cauza problemelor digestive), a acumulat grăsimi (din lipsa de activitate fizică), sau are mușchii abdominali slăbiți.

Cum să arăți bine după naștere: 6 pași pentru un abdomen plat în doar 7 zile

Cum poți să iei măsuri? Ține cont de sfaturile de mai jos!

1. Mănîncă lent
Atunci cînd mănînci rapid, ingerezi aer, iar digestia ta va fi foarte lentă. Sfatul nutriționiștilor este să mănînci liniștită, într-un spațiu separat de agitație și zgomote, unde timp de 30 de minute, să te concentrezi doar asupra mîncării.

2. Consumă zilnic fibre
Este de preferat sa consumi intre 25 si 30 de grame de fibre pe zi. Le gasesti in cerealele complete, fructe, legume, leguminoase. Totusi, ce e prea mult strica, asa ca daca depasesti cantitatea recomandata s-ar putea sa te trezesti cu iritatii intestinale si balonare.

3. Nu mînca prea sărat
Sarea provoacă retenția apei în zona abdominală, așa că fii foarte atenta în ce cantități o consumi. Dacă nu gătești, atenția la mîncărurile semi-preparate, sau chiar cele gata preparate. Acestea conțin de regulă prea multă sare. În orice caz, este de preferat să mănînci cît mai multă mîncare gătită chiar de tine.

4. Tine o cură de probiotice
O cură bazată pe probiotice, fie ele sub formă de pastile, fie din alimente, te ajută să-ți detoxifici intestinul și să îți îmbunătățești digestia și, evident, aspectul abdomenului. Încearcă să mănînci prune sau smochine în fiecare dimineață, timp de 3-4 zile și vei vedea rezultatele.

5. Evită să ronțăi între mese
Știm că o gustare prinde bine întotdeauna, însă încearcă să o limitezi doar pentru ora 10 dimineața sau 4 după-amiază. În rest, ai mesele principale ale zilei care îți țin de foame. În acest fel, abdomenul tău va fi mai ferm și nu va mai avea tendințe de îngrășare.

Vizualizări: 1956

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor