Diete

PubliciatateȚi-e foame și nu știi ce să faci? Pune în aplicare aceste trucuri

Data adăugării: 2016-05-03 08:40:41
Adăugat de: Hristina
Autor: kfetele.ro

Iată cîteva „strategii” pentru a îți satisface foamea, în mod sănătos și fără să pui kilograme în plus!

Adaugă fibre meselor tale – Fibrele reduc apetitul și sunt o componentă extrem de importantă a unei diete sănătoase. Așadar, asigură-te ca mesele tale să conțină multe fibre, introducînd în dieta ta zilnică legume, fructe, boabe (naut, mazare, fasole) și cereale integrale. Aceste alimente conțin o cantitate mare de apă, astfel că îți vor asigura senzația de satietate mai mult timp.

Potolește-ți apetitul cu supă! – Supa este unul dintre cele mai bune aperitive pe care le poți avea. Pe lîngă faptul că este extrem de sănătoasă, te ajută să nu mănînci excesiv. Cu toate acestea, ține minte că nu ne referim la supele tradiționale, cu făină și smîntînă în exces, ci la supele simple, cu legume.

Combate foamea cu salată! – Servește un bol mare cu salată înainte de masa principală. Te va ajuta să reduci senzația de foame și, în plus, îți va oferi un aport mare de vitamine și nutrienți benefici pentru sănătatea ta.

Portocalele și grepfruitul te fac să te simți sătulă – Aceste două fructe au un conținut extrem de ridicat în fibre. Consumul de portocale și grepfruit te vor face să te simți sătulă mult mai repede și îți vor menține normal nivelul de zahăr din sînge.

Vizualizări: 1758

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor