Diete

Publiciatate



Supa cremă de mazăre verde boabe

Data adăugării: 2010-11-27 18:44:43
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente:

• 2 litri de apă
• 250 de grame de mazăre verde boabe
• 150 de grame de carne de pui tăiată în bucățele mici
• 1 ceapă tăiată mărunt
• 1 cățel de usturoi tocat bine
• sare, piper

Preparare:

1. Carnea de pui se pune la prăjit puțin în tigaie din teflon și se lasă până se albește, apoi se dă la o parte.
2. Într-o altă cratiță se pune ceapa și usturoiul la călit până devin transparente, peste ele se adaugă boabele de mazăre, apa și se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
3. Se condimentează cu sare și piper.
4. Supa se ia de pe foc și se face cremă cu ajutorul unui mixer.
5. După asta, se trece ciorba prin sită (peste asta puteți sări dacă nu vă deranjează bucățele de ceapă, mazăre, etc.).
6. Se adaugă cărnița de pui peste supă și gata.
7. Cantitatea de apă o puteți varia după cât de groasă sau de lichidă vă place supa!

Calorii la suta de grame : 48 kcal


Vizualizări: 2231

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor