Diete

Publiciatate



Pui cu sos de vin

Data adăugării: 2010-12-14 15:23:19
Adăugat de: Hristina
Autor: -


Ingrediente: (pentru 4 porții)
• 4 linguri ulei de măsline extravirgin;
• 1 cățel de usturoi zdrobit;
• 3 jumătăți de piept de pui dezosat, fără piele, tăiat fâșii;
• 1/8 linguriță sare;
• 1/4 linguriță piper negru măcinat mare;
• 1/2 cană vin alb sec;
• 3 roșii mijlocii, tăiate felii.

Mod de preparare:

1. Într-o cratiță mijlocie, încălziți uleiul și usturoiul la foc potrivit.
2. Presărați pieptul de pui cu sare și piper, apoi puneți-l în cratiță și prăjiți-l circa 7-10 minute.
3. Adăugați vinul alb și mai lăsați-l 2 minute pe foc.
4. Scoateți puiul pe un platou.
5. Căliți roșiile în cratiță până când se frăgezesc.
6. Puneți-le peste pieptul de pui și turnați deasupra sosul din cratiță.

Informații nutriționale per porție:

Calorii 190 kcal;
Proteine 6 gr;
Carbohidrați 5 gr;
Grăsime 15 gr;
Sodiu 117 mg;
Colesterol 12 mg;
Fibre 1 gr.

Vizualizări: 1910

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor