Diete

Publiciatate



Ruladă de porc cu ciuperci

Data adăugării: 2011-01-05 10:18:47
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente:

• file de porc/pulpă de porc – 1.015 gr
• ciuperci champignon – 8-10 bucăți
• ardei dulce uscat – 2 linguri
• usturoi – 5 căței
• paprika
• sare, piper negru – după gust

Mod de preparare:

1. Carnea de porc se taie cubulețe, care se sărează și piperează după gust.
2. Se dă puțin prin blender (trebuie să fie puțin sfărâmată).
3. Se amestecă cu usturoiul pisat, ardeiul uscat și paprika.
4. O formă se tapetează cu hârtie de copt, se așează amestecul de carne cu ciupercile întregi, presând bine.
5. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se dă la cuptor, aprox. 1 oră.
6. După ce este gata, se scoate din formă și se lasă la răcit.
7. Rulada se învelește în folie de aluminiu și se dă la frigider peste noapte.
8. A doua-treia zi, rulada este din ce în ce mai bună.

Informații nutriționale:

Calorii 152.9 kcal/100g
Colesterol 59 mg/100g
Grăsimi 5.2 g/100g
Carbohidraţi 4.1 g/100g
Proteine 21.5 g/100g

Poftă bună!

Vizualizări: 3353

Comentarii:

Comentariul a fost adaugat de: amalia
Data: 2011-10-02 08:53:35


As fii dorit o imagine mai mare si un pic mai clara .ESTE F INTERESANT CUM ARATA IN INTERIOR SI DE CE NU SI IN EXTERIOR.MS


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor