Diete

Publiciatate



Penne rigate cu roșii și busuioc

Data adăugării: 2011-01-05 13:35:49
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente pentru 4 porții:

• 400 g paste penne rigate
• 800 g de roșii (proaspete sau în conservă)
• 1 ceapă
• 2 linguri de ulei de măsline
• 10 frunze proaspete de busuioc
• puțin parmezan ras
• sare și piper, după gust

Mod de preparare:

1. Pastele se fierb al dente.
2. Într-o tigaie mare se prăjește 2 minute ceapa, până când devine moale.
3. Se adaugă roșiile tocate mărunt și se fierb aproximativ 5 minute, până se formează un sos.
4. Se condimentează cu sare și piper.
5. La sfârșit se adaugă frunzele de busuioc și se mai ține puțin la foc.
6. Se toarnă sosul peste penne și se amestecă ușor.
7. Se servesc imediat, presărate cu puțin parmezan (mai mult de gust).

Informații nutriționale:

Calorii 256.3 kcal/100g
Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 5 g/100g
Carbohidraţi 46.2 g/100g
Proteine 7.4 g/100g

Poftă bună!

Vizualizări: 1987

Comentarii:

Comentariul a fost adaugat de: Andrei
Data: 2011-01-13 13:12:50


Mulţumesc, pentru recetă.


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor