Diete

PubliciatateJogging-ul - Beneficii pentru sănătate și sfaturi
Data adăugării: 2011-01-28
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Practicarea jogging-ului regulat oferă o mai bună condiție fizică și alte beneficii pentru sănătate. Jogging-ul, de asemenea, aduce plăcere fizic și psihică.

Vizualizări: 4798 Comentarii: 0Cele mai eficiente exerciții pentru un fesier ferm
Data adăugării: 2011-01-28
Adăugat de: Hristina
Autor: -

1. Ridicări de bazin
Întinsă pe spate, cu brațele de-a lungul corpului, menține picioarele pe podea. Ridică ușor bazinul, contractând mușchii fesieri. Nu uita să ții capul lipit de podea pe durata exercițiului.

Vizualizări: 3708 Comentarii: 0Crampele musculare
Data adăugării: 2010-12-23
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Crampele musculare sunt foarte frecvente în rândul sportivilor și nu numai. Oricine poate suferi o crampă fie că înoată, ridică greutăți sau sta pe scaun. Chiar și cea mai mică mișcare poate provoca o crampă musculară.

Vizualizări: 17195 Comentarii: 0Refacerea după antrenament
Data adăugării: 2010-12-23
Adăugat de: Hristina
Autor: -

După fiecare antrenament intens, oboseala se instalează în organismul oricărui sportiv. Primul impuls al fiecăruia este acela de a dormi. Totuși, deși pare un lucru perfect normal, studiile recente demonstrează întocmai contrariul.

Vizualizări: 2834 Comentarii: 07 metode simple prin care poţi arde 150 de calorii
Data adăugării: 2010-12-13
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Să fii activ nu înseamnă neapărat abonament la sala de gimnastică. Când vine vorba de slăbit, orice tip de mişcare contează. Există nenumărate metode prin care poţi scăpa de calorii.

Vizualizări: 2762 Comentarii: 1Cele mai utile sporturi pentru arderea grăsimilor
Data adăugării: 2010-11-30
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Antrenamentele fizice sunt cele mai utile și eficiente în cazul în care dorim să pierdem kilogramele în plus sau să ne menținem în formă. Iată câteva tipuri de exerciții care să te ajute mai bine să îți modelezi corpul după bunul plac.

Vizualizări: 2289 Comentarii: 0Pantofii sport pot fi periculoși pentru articulații
Data adăugării: 2010-11-27
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Pantofii sport pot crește tensiunea de la nivelul articulației genunchiului cu până la 38% față de cazul în care alergi desculț, este concluzia la care a ajuns un studiu efectuat recent.

Vizualizări: 2291 Comentarii: 0Yoga poate schimba viața după cancer
Data adăugării: 2010-11-27
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Mai exact îmbunătățește calitatea somnului și a vieții persoanelor care au învins cancerul, potrivit concluziilor formulate la încheierea celui mai amplu studiu clinic realizat până în prezent, prin care cercetătorii au dorit să măsoare efectele acesteia asupra pacienților.

Vizualizări: 2310 Comentarii: 05 sfaturi ca să scapi de grăsimea de pe coapse
Data adăugării: 2010-11-24
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Nu mai suporţi grăsimea care se așeză pe coapse? Ai încercat să respecţi câteva reguli care funcţionează şi îţi subţiază coapsele?

Pe coapse, abdomen, fese, braţe - grăsimea nu iartă nici o părticică a corpului, iar odată instalată îţi este foarte greu să mai scapi de ea. Dar, nu imposibil! Ai nevoie de câteva sugestii utile pentru a-ţi face un plan de atac bine pus la punct pe care să-l urmezi o perioadă mai lungă de timp. Să ne apucăm de treabă!

Vizualizări: 2285 Comentarii: 0Ce trebuie să mănânci înainte și după antrenament
Data adăugării: 2010-11-24
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Specialiștii recomandă să ai parte de gustări la fiecare 2-3 ore. Îți poate părea cam mult, însă când corpul tău este hrănit adecvat, devine mai puternic și va putea arde grăsimile mult mai repede și mai ușor. Află ce schimbări trebuie să faci pentru a obține rezultate mai bune.

Vizualizări: 2323 Comentarii: 0